Behandelingen

Uw fysiotherapeut in de omgeving Abcoude

Specialist op het gebied van bewegen

Om goed te herstellen is het belangrijk om realistische doelen te stellen. Dit kan variëren van het ongehinderd uitvoeren van huishoudelijk taken, het werk, van hardlopen tot hockey. Ieder mens is uniek, daarom benaderen wij elke patiënt op een persoonlijke en professionele manier om zo ondersteuning te bieden in het herstelproces.

Wetenschappelijke inzichten, de klinische expertise van de fysiotherapeut en de verwachtingen van de patient zijn belangrijke elementen bij het stellen van de fysiotherapeutische diagnose, het kiezen van de juiste therapie en de bijpassende behandeling. Wij vinden het belangrijk de patiënt inzicht te geven in de ontstaanswijze, locatie en oorzaak van de klacht. Om zodoende de kans op recidive te verkleinen.

Goede samenwerking tussen (zorg)professionals en netwerken verhoogt de kwaliteit van zorg en de tevredenheid van patiënten. Indien nodig, uiteraard in overleg met de patiënt, overleggen we met externe fysiotherapeuten, huisartsen of andere medisch specialisten om een optimaal resultaat te breiken.

U heeft geen verwijzing nodig

U kunt zonder verwijzing een afspraak maken bij de fysiotherapeut. Tijdens de eerste afspraak zullen wij bepalen of u bij ons aan het juiste adres bent of dat u  beter af bent bij de huisarts of een ander specialist.

De eerste afspraak

Tijdens de eerste afspraak willen wij precies weten welke klachten u ervaart. Door middel van een gesprek, onderzoek en mogelijke vragenlijsten brengen wij uw klachten in kaart. 

Behandelplan

Wij vinden het belangrijk dat er een persoonlijk behandelplan samen met u wordt opgesteld.  

Persoonlijke aandacht vinden wij belangrijk!

Wij zijn een kleine praktijk. Een persoonlijke aanpak vinden wij belangrijk. U bent uniek.